Cursusaanbod
HomeNieuw! Cursus fotografie experts

Naast fotografie basis en fotografie gevorderden bieden wij vanaf nu ook de cursus fotografie experts aan. Deze cursus is uitermate geschikt voor de fotograaf die zijn camera totaal beheerst en nog beter wil worden.Heb jij de basiscursus en voor gevorderden al gevolgd? En ken jij je camera door en door? Dan ben je klaar voor deze cursus. In deze cursus gaan we vooral nog dieper in op de technieken, maar nog meer op je gemaakte werk. Je werkt geheel in je eigen stijl en krijgt feedback van je medecursisten.

De cursus is een twee- a driewekelijkse cursus, zodat je voldoende tijd hebt om huiswerk te maken. In de eerste helft van de lessen zal ongeveer de helft van de tijd besteed worden aan theorie. Dit gaat samen met praktijkopdrachten die je thuis gaat uitvoeren en die besproken worden in de hierop volgende les.

De cursus fotografie experts start op dinsdag 24 september.

Voor meer informatie over deze cursus klik hier

Andere fotografie cursussen binnen Kunstencentrum Venlo

Voor de beginnende fotografen bieden wij de cursus fotografie basis aan. Op basisniveau wordt er in de cursus fotografie basis aandacht geschonken aan de theorie achter het fotograferen en de praktijk.

Heb je de beginselen van fotografie al in de vingers, maar je wilt graag nog meer leren over de mogelijkheden van de camera en de technieken die je kunt toepassen dan hebben wij de cursus fotografie gevorderden voor je.

Vanaf april 2020 bieden wij ook een cursus fotografie op vakantie aan. Deze cursus is uitermate geschikt voor de beginnende fotograaf die op vakantie gaat en geen kiekjes wilt maken, maar prachtige foto’s.


Gerelateerde cursussen

Fotografie basis
16+ jaar 16-09-'19 maandag 19:00 Nicky Caspers-Boeren Goltziusgebouw Venlo lesduur: 02:30 uur 12 lessen

Vanaf € 222,- Meer info
Fotografie gevorderden
16+ jaar 17-09-'19 dinsdag 19:00 Nicky Caspers-Boeren Goltziusgebouw Venlo lesduur: 02:30 uur 12 lessen

Vanaf € 222,- Meer info
Fotografie op vakantie
16+ jaar 06-04-'20 maandag 19:00 Nicky Caspers-Boeren Goltziusgebouw Venlo lesduur: 02:30 uur 6 lessen

Vanaf € 111,- Meer info
Bekijk het gehele cursusaanbod

Meer nieuws

Start cursussen/gratis proeflessen beeldend, fotografie en mode

Op zoek naar een leuke hobby in beeldende kunst, fotografie of mode? Maar kun je niet kiezen of weet je niet zeker of je het wel echt leuk vindt? Kom... Lees meer

ScratchJazz coaching programma van start

De coaching sessies van het ScratchJazz programma lopen, iedere week krijgen de deelnemers begeleiding van de coaches, tot aan het festival op zondag 6 oktober waar ze hun muzikale talenten... Lees meer

Proefles Kids & Kunst 6 t/m 8 jaar

Ben je in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar, en vind je het hartstikke leuk om kunst te maken, te tekenen en te schilderen? Dan is de kids &... Lees meer

Bekijk al het nieuws