Cursusaanbod
HomeMaak samen met je (klein)kind op een speelse manier kennis met muziek bij Peuterpop!

Maak samen met je (klein)kind op een speelse manier kennis met muziek. De eerste cursus van dit culturele seizoen zit er alweer bijna op. ​Vrijdag 15 november start de tweede editie met een gratis proefles. Meld je nu al aan!Geniet je ervan om met je baby of peuter te zingen en muzikale spelletjes te leren? In deze cursus, die je samen met je (klein)kind - 1 tot 4 jaar - kunt volgen, wordt op een speelse manier kennis gemaakt met muziek.

Bij Peuterpop zingen, bewegen, trommelen, klappen en stampen we met elkaar. Samen met je (klein)kind zul je veel plezier beleven aan deze cursus. Baby's en peuters vinden het fijn als er met en voor hen gezongen wordt, ook thuis kun je verder oefenen want je krijgt de liedjes mee.

Onder begeleiding van de enthousiaste muziekdocente Dorrie Besouw kunnen de kleine muzikanten in de dop zich acht weken lang komen uitleven.

De eerste cursus van dit culturele seizoen zit er alweer bijna op. Vrijdag 15 november start de tweede editie met een gratis proefles. Meld je nu al aan!


Gerelateerde cursussen

Peuterpop
1 - 3 jaar 22-11-'19 Dorrie Besouw Goltziusgebouw Venlo lesduur: 00:45 uur 8 lessen

Vanaf € 59,- Meer info
Kleuterrock
4 - 6 jaar vrijdag 14:00 Hanne Marie Janse Goltziusgebouw Venlo lesduur: 00:45 uur 8 lessen

Vanaf € 59,- Meer info
Bekijk het gehele cursusaanbod

Meer nieuws

Laat je peuter kennis maken met dans in de cursus Peuterdans!

Dansen als een dier, met een lintje of een ballon? In deze cursus maakt je peuter op een speelse en beweeglijke manier kennis met dans. De vaardigheden rennen, draaien, buigen... Lees meer

NIEUW! Dagworkshop prentkunst, oftewel Droge naald techniek

Kunstencentrum Venlo experimenteert dit seizoen volop met nieuw cursus- en workshopaanbod. Tijd voor een nieuwe beeldende workshop! Monique Romeijn heeft een workshop prentkunst ontwikkeld. Op vrijdag 13 december laat zij... Lees meer

Tweede editie seniorenfestival De Late Roeping

Artist in Residence STRP geeft senioren creatieve toekomst. Lees meer

Bekijk al het nieuws