Cursusaanbod
HomeIs creativiteit erfelijk? Venlonaren gezocht voor cultureel experiment

Kunstencentrum Venlo start met een langlopend praktijkonderzoek naar de vraag of creativiteit erfelijk is? Voor de eerste experimenten worden (groot)ouders en (klein)kinderen gezocht om mee te doen aan workshops in de herfstvakantie.Ze komen in de beste families voor; discussies over wie het creatiefste is. Praat jouw opa tijdens het vissen constant over alles wat hij kleit en schildert, dan is dit hét moment om hem eens uit dagen! En heeft jouw dochter die dancemoves werkelijk van jou? Stel je voor, het zit in jullie genen, wat is dan leuker dan samen jullie talenten te verkennen?

Leuke herfstworkshops als onderzoeksveld

Kunstencentrum Venlo organiseert drie ochtenden in de herfstvakantie een aantal experimenten in de vorm van workshops. Deelname staat open voor twee of meerdere familieleden die op een leuke manier de creatieve overeenkomsten en verschillen willen verkennen in uitdagende workshops. Er zijn workshops in de disciplines dans, muziek en kunst. Denk maar aan handlettering, muziek beleven of dansen met je (groot)ouder of (klein)kind. Deelname kost 5,- per familielid per workshop.

Het resultaat van de eerste experimenten zijn leuke creatieve dagen voor jou én je familie. De workshops op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 oktober in de herfstvakantie zijn de eerste praktijkonderzoeken in een langlopend project waar wordt gezocht naar het antwoord op de vraag: Is creativiteit erfelijk?

Klik hier voor een overzichtelijk rooster.

Klik hier voor meer informatie over ons programma, de workshops en aanmelding!Meer nieuws

UPDATE ** INTERNETSTORING | we zijn niet bereikbaar

Jaaaaaaa! We zijn er weer! De storing lijkt voorbij en we zijn weer telefonisch én per mail bereikbaar. Lees meer

Open dag | we zetten onze deuren wagenwijd open

We heten jong en oud van harte welkom in ons monumentale hoofdgebouw het Goltzius. Op zondag 26 september van 12.00 tot 16.00 uur kan iedereen, die geïnteresseerd is in kunst... Lees meer

Scan dit nu!

Heb jij ook een QR-code ontdekt in het straatbeeld, op sociale media, in onze nieuwsbrief, op onze website of ergens anders? Leuk dat je er bent! Want we hebben een... Lees meer

Bekijk al het nieuws