Cursusaanbod
HomeFysieke locaties Kunstencentrum Venlo weer geopend vanaf maandag 17 januari

Goed nieuws! De locaties van Kunstencentrum Venlo mogen vanaf maandag 17 januari 2022 weer open voor publiek.Wat betekent dat voor mijn les?

Vanaf maandag 17 januari mogen onze lessen, cursussen en workshops weer fysiek gegeven worden op onze leslocaties. De docenten nemen zelf contact op met hun cursisten om hen nader te informeren en afspraken te maken.

De regels voor kunst- en cultuurbeoefening

  • Iedereen vanaf 18 jaar moet 1,5 meter afstand houden, tenzij dit belemmerend is voor de kunst- en cultuurbeoefening. Jongeren tussen de 13 en 17 jaar moeten wel 1,5 meter afstand houden ten opzichte van volwassenen, niet ten opzichte van elkaar. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Iedereen vanaf 18 jaar heeft een coronatoegangsbewijs nodig, zowel binnen als buiten
  • Het gebruik van mondkapjes is binnen verplicht vanaf 13 jaar, zowel bij verplaatsing door de locatie als op een zitplaats. Alleen als het dragen van een mondkapje de beoefening van de podiumkunsten of het acteren belemmert, hoeft het mondkapje niet op.
  • We vragen aan iedereen om de basisregels corona in acht te nemen, zo creëren we een veilige plek en kunnen we blijven doen wat we het liefste doen: met elkaar genieten van kunst- en cultuurbeoefening.
Meer nieuws

TERUGBLIK | Goltzius Galerie #38

​Afgelopen periode (oktober - november 2021) heeft er in de GoltziusGalerie een groepsexpositie plaatsgevonden van cursisten die de cursussen Ontdek je eigen tekendhandschrift, Abstract schilderen en Schetsen en schilderen volgen. Lees meer

Kunstencentrum Venlo werkt mee aan Radio Binnestad

Radio Binnestad keert tussen kerst en nieuwjaar terug en zendt dit jaar uit voor Kidzbase. Op 27, 28, 29 december wordt van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat radio... Lees meer

Nieuwe cursussen en Workshopweekend in januari uitgesteld tot een nader te bepalen datum

Spijtig genoeg moeten de (nieuwe) cursussen die in januari van het nieuwe jaar van start zouden gaan uitgesteld worden. Dit geldt ook voor de tweede editie van ons Workshopweekend dat... Lees meer

Bekijk al het nieuws