Cursusaanbod
HomeEerste hulp bij musical!

Slapeloze nachten met de eindmusical van groep 8 in aantocht? Voel je enige paniek als je weer aan de slag moet met dansjes maken en liedjes instuderen? Geen nood. Docenten van Kunstencentrum Venlo staan klaar om jou te helpen!Schoolverlaters willen niets liever dan met een knallende eindmusical op de planken staan! Maar niet elke docent weet hoe hij dat het beste kan aanpakken. Daarom biedt Kunstencentrum Venlo dit jaar eerste hulp bij musical. Er zijn twee pakketten waaruit de basisschool / docent kan kiezen. Voor beide pakketten geldt:

  • Data en tijden voor repetities gaan in overleg. De vakdocent van het Kunstencentrum kan naar jouw school toekomen.
  • De repetities kunnen buiten plaatsvinden.
  • Het vooroverleg kan online plaatsvinden.
  • Onze docenten hebben een afgeronde HBO vakopleiding waarmee zij een gegarandeerde onderwijsbevoegdheid hebben en dus zelfstandig met een groep in het basisonderwijs aan de slag mogen gaan.

Eerste hulp bij musical | pakket A: Tips and Tricks

Jullie studeren de musical zelf in. Om het goed af te werken krijgen jullie tips and tricks van een van onze musicaldocenten om jullie musical tot een daverend succes te brengen.
Bij tips and tricks kun je denken aan podiumpresentatie, het verdelen van de rollen, hoe ziet een musicaldansje eruit, wat doe je tijdens de liedjes, creatieve ideeën rondom decor, attributen, kostuums, grime, etc. Dit kan voor de hele musical maar er kan bijvoorbeeld ook gekeken worden naar het nog beter ten uitvoer brengen van een specifieke scène of liedje.

Kosten en voorwaarden

  • Kosten per uur € 55,-
  • Minimale afname van het aantal coaching uren is 4 uur
  • Meer uren afnemen is mogelijk

Eerste hulp bij musical | pakket B: Sing and Dance

Samen met onze zang- en/of dansdocent gaan jullie aan de slag om de liedjes in te studeren en/of een choreografie aan te leren. Dat belooft swingende songs en spetterende dansjes! Met de betreffende vakdocent van Kunstencentrum Venlo wordt besproken hoeveel tijd er nodig is om alle - of een aantal geselecteerde - liedjes/dansjes aan te leren. Aan de hand daarvan wordt er een planning op maat gemaakt. Het is van belang dat er vooraf duidelijk wordt aangegeven of er ondersteuning nodig is op zang- en/of dansgebied.

Kosten en voorwaarden

  • Kosten per uur € 55,-
  • Er is geen minimale afname

Meer informatie en/of aanmelden

Voor meer informatie en/of aanmelden voor een pakket, kun je contact met ons opnemen via info@kunstencentrumvenlo.nl.


See you on stage!Meer nieuws

Coronamaatregelen | Fysieke locaties blijven gesloten

Gisteren maakte het kabinet bekend dat de lockdown verlengd wordt tot en met tenminste dinsdag 20 april. Daarom blijven de fysieke vestigingen van Kunstencentrum Venlo tot nader order gesloten. Voor... Lees meer

We mogen weer dansen!

Goed nieuws! Vanaf maandag 15 maart kunnen we, weliswaar nog in aangepaste vorm, de danslessen hervatten. Op een wel heel bijzondere locatie in de buitenlucht mogen we weer gaan dansen... Lees meer

Bekijk al het nieuws