Cursusaanbod
HomeDoe mee aan InBeeld!

Schrijf je in vóór 30 april.Ben jij in je vrije tijd bezig met beeldende kunst? Schrijf je dan nu in voor InBeeld, dé prijs voor de beeldende amateurkunst in Nederlands- en Belgisch Limburg. Iedereen die in de 'vrije tijd' één of meerdere vakgebieden in de beeldende kunst beoefent, wordt uitgenodigd om een kunstwerk te maken rondom het thema van dit jaar: 'Sporen'. Ben jij de creatieveling die hier iets mee kan? Geef je dan snel op en wie weet ga jij er met de prijs vandoor!

Prijzen

Een vakjury beoordeelt de werken op originaliteit, zeggingskracht, verbeelding van het thema en toegepaste techniek. De voorrondes vinden plaats op meerdere locaties, die dienen als expositieruimtes. Kunstencentrum Venlo is één van die expositie ruimtes en toont de werken die kans maken van 6 tot en met 29 juni in de Goltzius Galerie. Winnaars van de voorronden worden in juli 2019 tentoongesteld tijdens een finale expositie, waarbij de winnaars van InBeeld 2019 bekend worden gemaakt. De hoofdprijs is een geldbedrag van 250 euro. Daarnaast is er een tweede prijs van 150 euro en een derde prijs van 100 euro. Ook is er per voorronde een publieksprijs.

De wedstrijd wordt georganiseerd door een van de culturele partners van Kunstencentrum Venlo, Huis van de Kunsten Limburg.

Geef je hier op.Meer nieuws

Toy Toy Toy | Eindvoorstelling dans

Speelgoed! Zolang de mens bestaat is er speelgoed en worden er spelletjes gespeeld. Van met poppen spelen tot buiten steppen en van Ganzenbord tot Candy Crush. Computerspellen zijn helemaal in... Lees meer

Goltzius Galerie | Ik ook van jou!

Kunstencentrum Venlo hangt de regenboogvlag uit en heeft een aantal beeldende cursisten uitgedaagd om hun creativiteit te gebruiken voor een speciaal thema. De expositie opent vrijdag 10 mei om 19.30 uur. Lees meer

Supercursus | Extra

Binnenkort start er een extra supercursus. Deze cursus bestaat uit 5 lessen. Lees meer

Bekijk al het nieuws