Cursusaanbod
HomeCoronamaatregelen | Vanaf woensdag 26 mei weer geheel open!

We mogen weer helemaal open vanaf woensdag 26 mei! Onder bepaalde voorwaarden kunnen al onze lessen voor jong en oud hervat worden. Binnen het Kunstencentrum zijn alle maatregelen genomen om veilig aan de slag te kunnen.Goed nieuws! Alle lessen, zowel individuele als groepslessen, mogen weer fysiek plaatsvinden. We hebben van de gemeente groen licht gekregen om vanaf woensdag 26 mei weer te starten met de groepslessen voor volwassenen. Dat mag met maximaal 30 personen in een ruimte, exclusief personeel. Voor de beeldende, dans en muziek cursussen zien wij geen belemmering om deze cursussen weer op te pakken. Daar zijn we enorm blij mee! Mocht het weer het toelaten dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om de lessen te verplaatsen naar buiten.

Voor de beoefening van kunst en cultuur mag het volgende vanaf woensdag 26 mei:

  • Maximaal 30 personen per ruimte.
  • Groepslessen en repetities zijn toegestaan voor iedereen.
  • Reserveringen en gezondheidschecks zijn verplicht.
  • In alle lokalen liggen lijsten klaar waarop genoteerd wordt wie er is geweest.
  • Ben je 13 jaar of ouder, moet je binnen een mondkapje dragen. Dit mag af als dit nodig is om te kunnen oefenen of repeteren.
  • Bij de receptie liggen voor alle medewerkers en cursisten unieke Kunstencentrum Venlo mondkapjes.
  • Lastig maar volgens het protocol noodzakelijk is dat we voor een les informeren naar de gezondheidstoestand van de cursist. Bij individuele lessen worden cursisten één dag voorafgaand aan de les contact opgenomen voor de gezondheidscheck.

Alle cursisten hebben een bericht ontvangen over wat dat betekent voor hun cursus. Aan het einde van het cursusseizoen bekijken we per cursus hoeveel lessen er daadwerkelijk gegeven zijn. Vervolgens wordt over de niet gegeven lessen lesgeldrestitutie verleend. Daarover ontvangen onze cursisten te zijner tijd meer informatie.

Richtlijnen op leslocaties

Behoor jij tot de groep cursisten die vanaf 19 mei 2021 weer naar het Kunstencentrum mag komen? Hoewel we gepaste afstand houden en geen handen schudden, heten we je natuurlijk maar wat graag van harte welkom! Voor ieders veiligheid hanteren we richtlijnen.

Corona instructies cursisten

Bereikbaarheid Kunstencentrum Venlo

We zijn inmiddels weer dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Ook via info@kunstencentrumvenlo.nl kun je terecht met al je vragen. Het kan zijn dat het iets langer duurt dan je van ons gewend bent voordat je een reactie ontvangt op je bericht. Wij hopen op je begrip te mogen rekenen.

Blijf jezelf creatief uitdagen in tijden van corona

Durf jij het nog niet aan om naar de les te komen, of zoek je gewoon inspiratie? Kunstencentrum Venlo heeft enkele digitale plekken waar je inspiratie kunt ophalen. Ga lekker aan de slag met deze tips die we voor je op een rijtje hebben gezet.


Gerelateerde evenementen

26 mei 2021 23 jul. 2021 We zijn weer helemaal open!

Sinds woensdag 26 mei zijn we weer open voor al onze cursisten! Onder bepaalde voorwaarden zijn onze lessen voor jong en oud hervat. Binnen het Kunstencentrum zijn alle maatregelen genomen... Lees meer


Meer nieuws

Cursusaanbod 2021-2022 online!

De cursussen voor het seizoen 2021-2022 staan op onze website, dus er kan (weer) online ingeschreven worden. Zien we jou na de zomervakantie (terug)? Hartstikke leuk! We kijken uit naar... Lees meer

Unieke provinciale muziekopleiding Assistent-dirigent

Kunstencentrum Venlo is een samenwerking aangegaan met diverse andere centra voor de kunsten en culturele instellingen. Vanaf september aanstaande bieden de centra voor de kunsten in gezamenlijkheid een provinciale opleiding... Lees meer

Blijf jezelf creatief uitdagen in tijden van corona

Zoek jij afleiding en/of uitdaging in tijden van corona? Kunstencentrum Venlo heeft enkele digitale plekken waar je inspiratie kunt ophalen. Ga lekker aan de slag met de tips die we... Lees meer

Bekijk al het nieuws