Cursusaanbod
HomeCoronamaatregelen | Fysieke locaties blijven gesloten

Gisteren maakte het kabinet bekend dat de lockdown verlengd wordt tot en met tenminste dinsdag 20 april. Daarom blijven de fysieke vestigingen van Kunstencentrum Venlo tot nader order gesloten. Voor ons allemaal geldt dus dat we het nog even moeten volhouden!Veel muzieklessen geven we op dit moment online, waar dat niet mogelijk is halen we lessen zoveel als mogelijk na de lockdown in. Voor een aantal danscursussen hebben we een alternatief! Alle danslessen voor cursisten tot en met 26 jaar blijven plaatsvinden op een van de prachtigste buitenlocaties in Tegelen; Openluchttheater De Doolhof! Voor alle lessen die voor de zomervakantie niet ingehaald kunnen worden, gaan we over tot restitutie van het lesgeld. Daarover ontvangen onze cursisten te zijner tijd meer informatie.

Bereikbaarheid Kunstencentrum Venlo

Zolang de fysieke locaties gesloten zijn, blijven wij bereikbaar per mail via info@kunstencentrumvenlo.nl. Het kan zijn dat het iets langer duurt dan je van ons gewend bent voordat je een reactie ontvangt op je bericht. Wij hopen op je begrip te mogen rekenen.

Kunstencentrum Venlo Digitaal

Nu de locaties fysiek nog gesloten zijn, bezoeken veel mensen het Kunstencentrum Venlo digitaal op onze sociale mediakanalen en onze websites www.kunstencentrumvenlo.nl en www.cultuurinvenlo.nl. Bekijk ook eens onze online initiatieven en doe mee!

1. Corona Challenge

Vorig jaar tijdens de eerste lockdown, daagde Kunstencentrum Venlo alle cursisten en cultuurliefhebbers uit met zijn Corona Challenge. Iedereen mocht meedoen aan creatieve uitdagingen op het gebied van dans, muziek, beeldende kunst en fotografie! Hoewel de Corona Challenge is afgesloten, blijven de challenges wel leuk om te doen. Dus mocht je toch nog op zoek zijn naar inspiratie, neem dan gerust een kijkje op onze pagina waarop alle 22 corona challenges een plek hebben gekregen. Veel plezier!

Corona Challenge van Kunstencentrum Venlo

2. Red de Creativiteit

Bekijk het Youtube-kanaal van Red de Creativiteit waar Bennie van Gisteren speciaal voor kinderen kunst- en cultuurprogramma’s maakt als #Beuzelsnacks.

Red de Creativiteit met Bennie van Gisteren

3. Peuterpop Online

Zelfs in tijden van Corona zitten Dorrie en Karel niet stil. Speciaal voor de allerkleinsten gaan ze zingen, dansen, samen muziek maken en hebben heel veel plezier.

Doe ook mee met Peuterpop Online

4. Cultuur in Venlo

Op de website van Cultuur in Venlo lees je het laatste nieuws over kunst en cultuur in de regio. Ook staan er mooie verhalen van mensen actief in de kunsten op. Laat je inspireren.

Op naar Cultuur in Venlo

Zodra we weer open mogen

Er komt een moment dat de deuren weer open mogen. Dan heten we iedereen weer fysiek van harte welkom! Voor nu houden we nog even een lijntje open naar de geldende coronamaatregelen bij Kunstencentrum Venlo.

Corona instructies cursisten


#blijfgezond
#samensterk


Gerelateerde evenementen

15 dec. 2020 20 apr. 2021 Fysieke leslocaties Kunstencentrum Venlo gesloten

De deuren van onze fysieke leslocaties blijven gesloten tot en met tenminste dinsdag 20 april 2021. Lees meer


Meer nieuws

We mogen weer dansen!

Goed nieuws! Vanaf maandag 15 maart kunnen we, weliswaar nog in aangepaste vorm, de danslessen hervatten. Op een wel heel bijzondere locatie in de buitenlucht mogen we weer gaan dansen... Lees meer

Bekijk al het nieuws