Cursusaanbod
Home
triangle-yellow

Je bent dus op zoek naar ukelelelessen. Hartstikke mooi dat je de muziekcursussen bij Kunstencentrum Venlo erop naslaat! We maken onderscheid in abonnementen en individuele lessen. Bekijk maar snel welke mogelijkheden we hebben voor ukelele.

Eerst proberen? Neem een gratis proefles!

Want soms kun je gewoon niet kiezen. Je maakt kennis met het instrument, de les en de docent. Dat maakt het eenvoudiger.

Neem een proefles!

Bekijk het cursusaanbod ukelele

Ukelele voor jeugd abonnement
6 - 20 jaar 06-09-'21

Vanaf € 220,- Meer info
Ukelele voor jeugd individueel
6 - 20 jaar 06-09-'21 36 lessen

Vanaf € 356,- Meer info
Ukelele voor volwassenen abonnement
21+ jaar 10 lessen 06-09-'21

Vanaf € 256,- Meer info


Wat is een ukelele?

Een ukelele is het kleine broertje van de akoestische gitaar. Het heeft dezelfde vorm maar is een stuk kleiner, waardoor hij ook een stuk hoger klinkt. De ukelele is een van de weinige instrumenten waarmee je akkoorden kan spelen, hierdoor is het een heel goed instrument waarmee je nummers kunt begeleiden.

Wat ga je leren?

Aan de hand van bekende popnummers leer je stap voor stap de belangrijkste akkoorden en slagjes op de ukelele te spelen. Daarna is het aan jou. Welke nummers zou jij willen leren? Ga maar eens op onderzoek uit en we gaan aan de slag met jouw favoriete liedjes.

Wanneer kun je met ukelele beginnen?

Ukeleles zijn klein en handzaam, en daarom ook heel geschikt voor jongere kinderen. Vanaf zes jaar kun je al aan de slag met deze mini-gitaartjes. Maar ook voor volwassenen is dit prima te doen.

Verschillende varianten ukeleleles

Je kunt kiezen uit verschillende vormen van ukelele-les: individueel (een jaar lang privéles) of een abonnement (voor een maximaal aantal privélessen).

Je leert het van de beste

Maak kennis met onze ukeleledocenten