Cursusaanbod
Home
HomePopshopfestival | 9de editie!

17 jun. 2018

Al voor de negende keer op rij organiseert Kunstencentrum Venlo in samenwerking met Grenswerk het Popshopfestival! Een popfestival door en voor jongeren uit de regio Venlo. Ieder jaar een leuke happening!Wat hebben Metallica, Kensington en Ed Sheeran met elkaar gemeen? Het zijn allemaal popartiesten die hits hebben uitgebracht én die te horen zijn tijdens de 9de editie van het  Popshopfestival. Wil jij deze en andere hits live horen? Kom dan zondag 17 juni naar het Popshopfestival bij Poppodium Grenswerk! Van 14.00 tot 17.00 uur beklimmen acht jonge bands uit regio Venlo het podium en laten je swingen, rocken en zwijmelen op talloze hits. Doors open: 13.30 uur!  

Het Popshopfestival is een initiatief van Kunstencentrum Venlo 

Het is een van de activiteiten van het Kunstencentrum om jonge, regionale popmuzikanten op weg te helpen in de popmuziek. Voor de gelegenheid zijn de deelnemers – in de leeftijd van 8 tot 20 jaar – verdeeld over acht bands. De bands krijgen elk vier repetities onder professionele begeleiding van de docenten van het Kunstencentrum Babs van Bree (zang), Wijnand van Groesen  (drums) en Jurek Cruysberg (gitaar) en van Anya Straatman van Vocalshop. Met uitzicht op een optreden op het hoofdpodium van Grenswerk zijn de deelnemers extra gemotiveerd te repeteren. Bovendien doen ze zo samenspeel- en podiumervaring op.

Dus hou je van pop- en rockmuziek? Kom dan naar het Popshopfestival. De toegang is gratis!

Bekijk het programma!
 Meer uit onze agenda

08 dec. 2018 10 mrt. 2019 Expositie Masterclass schilderen in D'n Horstgraaf

Zorgcentrum D’n Horstgraaf in het mooie Auxilliatrixpark in Venlo, heeft zijn deuren opgezet voor uitdagende werken van 15 cursisten van de Masterclass schilderen bij Kunstencentrum Venlo. Deze expositie is t/m... Lees meer

Bekijk de gehele agenda