Cursusaanbod
HomePopshopfestival

26 mei 2019

In samenwerking met Grenswerk wordt dit jaar het tiende Popshopfestival georganiseerd. Voorgaande jaren deden ± 10 bands mee, samengesteld uit cursisten van het Kunstencentrum. Dus kom maar op met je aanmelding! Wij kijken uit naar een dampend, rockend festival door en voor jongeren uit regio Venlo.Op zondag 26 mei vindt het jaarlijkse Popshopfestival plaats bij Poppodium Grenswerk. Wegens de jubileumeditie wordt het een hele speciale. We gaan namelijk on tour!!! Een aantal bandjes mag na het Popshopfestival in de buitenlucht spelen bij twee supergezellige festivals. Het SPIJS! Foodfestival aan de werf, jachthaven in Venlo en het Get Together festival in Tegelen.

De bands zijn speciaal voor het festival samengesteld en bestaan uit talentvolle muzikanten van het kunstencentrum Venlo en de Vocalshop. De bands krijgen elk vier repetities onder professionele begeleiding van de docenten van het Kunstencentrum Babs van Bree (zang), Wijnand van Groesen (drums) en Jurek Cruysberg (gitaar) en van Anya Straatman van Vocalshop.

Er worden liedjes gespeeld van George Ezra, John Newman, Guns n Roses, Elvis maar ook Kinderen voor Kinderen. Voor ieder wat wils dus!

Popshop on tour!

Popshopfestival | zondag 26 mei van 14.00 – 17.00 uur – Poppodium Grenswerk
SPIJS!Foodfestival | zondag 2 juni tussen 12.00 – 15.00 uur – werf/jachthaven Venlo
Get Together Festival | zondag 16 juni tussen 13.00 – 16.00 – Tegelen


Gerelateerde cursussen

Popshop
6 - 20 jaar 30-05-'20 zaterdag 15:00 Wijnand van Groesen Goltziusgebouw Venlo lesduur: 04:00 uur 4 lessen

Vanaf € 43,50 Meer info
Bekijk het gehele cursusaanbod

Meer uit onze agenda

18 mrt. 2020 06 apr. 2020 Corona Challenge daagt cultuurliefhebbers uit. DOE MEE!

In tijden van Corona daagt Kunstencentrum Venlo alle cursisten en cultuurliefhebbers uit. Of je nu danst, muziek maakt of een beeldende cursus volgt, iedereen mag meedoen. Voor jong en oud... Lees meer

Bekijk de gehele agenda