Cursusaanbod
HomePopshopfestival

26 mei 2019

In samenwerking met Grenswerk wordt dit jaar het tiende Popshopfestival georganiseerd. Voorgaande jaren deden ± 10 bands mee, samengesteld uit cursisten van het Kunstencentrum. Dus kom maar op met je aanmelding! Wij kijken uit naar een dampend, rockend festival door en voor jongeren uit regio Venlo.Op zondag 26 mei vindt het jaarlijkse Popshopfestival plaats bij Poppodium Grenswerk. Wegens de jubileumeditie wordt het een hele speciale. We gaan namelijk on tour!!! Een aantal bandjes mag na het Popshopfestival in de buitenlucht spelen bij twee supergezellige festivals. Het SPIJS! Foodfestival aan de werf, jachthaven in Venlo en het Get Together festival in Tegelen.

De bands zijn speciaal voor het festival samengesteld en bestaan uit talentvolle muzikanten van het kunstencentrum Venlo en de Vocalshop. De bands krijgen elk vier repetities onder professionele begeleiding van de docenten van het Kunstencentrum Babs van Bree (zang), Wijnand van Groesen (drums) en Jurek Cruysberg (gitaar) en van Anya Straatman van Vocalshop.

Er worden liedjes gespeeld van George Ezra, John Newman, Guns n Roses, Elvis maar ook Kinderen voor Kinderen. Voor ieder wat wils dus!

Popshop on tour!

Popshopfestival | zondag 26 mei van 14.00 – 17.00 uur – Poppodium Grenswerk
SPIJS!Foodfestival | zondag 2 juni tussen 12.00 – 15.00 uur – werf/jachthaven Venlo
Get Together Festival | zondag 16 juni tussen 13.00 – 16.00 – TegelenMeer uit onze agenda

27 okt. 2020 Workshop drums & percussie op basisschool De Schalm

Onze drum en percussie docent Wijnand gaat op bezoek bij basisschool De Schalm in Steyl Lees meer

03 nov. 2020 GRATIS PROEFLES | Duurzaam modeatelier

Wegens succes starten we een tweede groep Duurzaam modeatelier op. Deze vindt 12 weken lang plaats op dinsdagavond van 19.00 tot 20.45 uur. Een keer uitproberen? Meld je dan aan... Lees meer

04 nov. 2020 NIEUW!! Kunst ben jij!

Wil je jezelf beter leren kennen door met je creativiteit aan de slag te gaan? Heb je behoefte aan een moment van rust, bewustwording en inspiratie? Gun jezelf dan deze... Lees meer

Bekijk de gehele agenda