Cursusaanbod
Home
HomeOptreden TeMBe

18 apr. 2018

De band TeMBe bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking. Zij beleven enorm veel plezier aan het samen muziek maken. Het repertoire, dat inmiddels zo’n 20 nummers bevat, bestaat uit hits van alle tijden: Sloopy, La Bamba, Stand by me, Creep, Bestel maar, Goud, en nog veel meer.Een optreden van TeMBe is altijd een feest, zowel op het podium als voor het publiek. Met haar muzikaliteit en enorme uitstraling weet ze iedere keer weer haar publiek te betoveren. Enkele jaren geleden speelde ze nog op Funpop, het grote popfestival voor mensen met een beperking, naast landelijke bekendheden als Dennie Christian, Marianne Weber, Pater Moeskroen en Band zonder Banaan. 

Laat je betoveren door deze talenten en kom genieten van een bijzonder optreden op woensdag 18 april! Het optreden begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis.

Tot dan?! 


Gerelateerde cursussen

TeMBe | band voor mensen met een verstandelijke beperking
21+ jaar 21-08-2018 20 lessen 60 min per les

Vanaf € 240,- Meer info
Bekijk het gehele cursusaanbod

Meer uit onze agenda

08 dec. 2018 10 mrt. 2019 Expositie Masterclass schilderen in D'n Horstgraaf

Zorgcentrum D’n Horstgraaf in het mooie Auxilliatrixpark in Venlo, heeft zijn deuren opgezet voor uitdagende werken van 15 cursisten van de Masterclass schilderen bij Kunstencentrum Venlo. Deze expositie is t/m... Lees meer

Bekijk de gehele agenda