Goltzius Galerie | Expositie 'De kracht van papier'

31 jan. 2020 - 21 feb. 2020

De Goltzius Galerie van Co toont tot en met vrijdag 21 februari 'De kracht van papier' in een tentoonstelling met werk van Henk Jansens. Met ruim 50 papieren objecten en meer dan 20 schilderijen en collages is de expositie de grootste in Jansens’ jarenlange carrière.



Het getoonde werk in de Goltzius Galerie bestrijkt een periode van ruim twee decennia. De papieren sculpturen zijn klein van stuk, maar betoveren door de ongekende kracht die ze uitstralen.

Als autodidact heeft Henk Jansens de afgelopen jaren gestaag gewerkt aan een indrukwekkend oeuvre van papieren objecten. Ook is hij een begenadigd kunstschilder. De materialen die Jansens gebruikt in zijn werk zijn veelal gevonden of al gebruikt. Deze veelzijdige kunstenaar is een echte doordenker en wordt door zijn omgeving dan ook getypeerd als een alleskunner. Dat is terug te zien in de expositie.



Meer uit onze agenda

28 mrt. 2024 - 26 apr. 2024 Gotlzius Galerie #53 | De ontmoeting

De cursisten Sculpturale Keramiek van Arjen Markenstein en de cursisten Masterclass Schilderen van Monique Romeijn exposeren samen in de Goltzius Galerie. Een ontmoeting tussen 2D en 3D, waarbij de mogelijkheden... Lees meer

30 mrt. 2024 Workshop Co-creëren in het museum | Sjaal met Eco-prints maken = VOL!

Leg op unieke wijze de schoonheid van de natuur vast in deze duurzame workshop Ecoprinten op textiel. Lees meer

01 apr. 2024 - 30 apr. 2024 Expositie | Elephant in the room | bij Stek

De expositie "The elephant in the room" van de vooropleiding Kunstacademie bij Co de Cultuurontwikkelaar is de hele maand april te zien in Stek. Aan de hand van verschillende disciplines... Lees meer

Bekijk de gehele agenda



Co. de Cultuurontwikkelaar
Goltziusstraat 21
5911 AS Venlo
Telefoon 077 35 56 111

Bereikbaarheid administratie: ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur

Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
FAQ


Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Dit is geen geldig emailadres