Cursusaanbod
Home
Nicky Caspers-Boeren
Docente fotografie

Nicky heeft eerst Multimedia vormgeven gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven. Tijdens deze studie kwam ze er achter dat ze niks liever deed dan fotograferen. Na een jaar gewerkt te hebben bij een communicatiebureau heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en is ze haar droom gaan volgen; de opleiding Fotografie vormgeving aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Nadat ze deze opleiding heeft afgerond is ze haar eigen fotostudio begonnen in Swalmen onder de naam SweetToday.

Haar manier van lesgeven

In haar lessen leer je altijd een stukje theorie, maar ook zeker de praktijk. Zelf oefenen is de beste manier om iets te leren. Ook krijg je elke keer huiswerk mee om te oefenen, zodat dit in de les erna kan worden bespreken.

Haar inspiratie haalt zij uit

Nicky haalt haar inspiraties van diverse fotografen, waaronder Miles Aldridge, modefotograaf en Herni Cartier-Bresson, grondlegger van de fotografie.

Wat haar motiveert

Haar passie delen met anderen. Ze vindt kennis doorgeven het leukste dat er is als je een beeldend beroep hebt. Iedereen kan uiteindelijk zijn eigen creatieve weg inslaan, maar de basis staat.

Haar motto

Creativiteit moet je niet blokkeren, maar uitwerken.

Nicky nodigt je graag uit voor een gratis proefles fotografie.


Nicky Caspers-Boeren is o.a. docent bij:


Fotografie basis
16+ jaar Nicky Caspers-Boeren Goltziusgebouw Venlo lesduur: 02:30 uur

Vanaf € 237,- Meer info
Fotografie gevorderden
16+ jaar Nicky Caspers-Boeren Goltziusgebouw Venlo lesduur: 02:30 uur

Vanaf € 252,- Meer info