Cursusaanbod
Home
Mike Roelofs
Docent piano pop/jazz

Mike is een veelzijdig musicus, verwikkeld in de constante ontdekkingsreis van zijn eigenheid. In plaats van in hokjes denken, omarmt hij liever het onbekende. Zijn stijl kenmerkt zich als inventief met een vleugje avant garde, waarbij hij, afhankelijk van de setting, graag op zoek gaat naar onconventionele manieren van spelen om zijn verhaal te vertellen. Hierbij betrekt hij, naast de piano, ook andere instrumenten zoals percussie of stem. Mike's verhaal is altijd persoonlijk en dichtbij. Klank, sfeer en improvisatie vormen het drievoudig leidraad in zijn werk als improvisator en componist.

Mike is bekroond met verschillende prijzen waaronder de compositie prijs van de Dutch Jazz Competition tijdens het North Sea Jazz festival 2008 en de Annie MG Schmidt prijs voor beste theaterlied van 2013. Als pianist is hij actief door heel Europa en ook daarbuiten.

Zijn manier van lesgeven

De juiste ingang vinden. Motivatie en speelplezier staat voorop. Naar zijn mening kan een goede docent de leerling slechts de weg wijzen. Het is vervolgens aan de leerling om die weg te gaan.

Zijn inspiratie haalt hij uit

Iedereen die ernaar streeft om zijn eigen gevoel te verklanken, zonder compromis.

Wat hem motiveert

Muzikale vrijheid, iets creëren in het moment.

Zijn motto

“Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.” ~Johannes 3:16


Mike Roelofs is o.a. docent bij:


Piano pop/jazz voor jeugd abonnement
6 - 20 jaar 06-09-'21

Vanaf € 220,- Meer info
Piano pop/jazz voor jeugd individueel
6 - 20 jaar 06-09-'21 36 lessen

Vanaf € 356,- Meer info
Piano pop/jazz voor volwassenen abonnement
21+ jaar 10 lessen 06-09-'21

Vanaf € 256,- Meer info