Cursusaanbod
Home
Merlijn Kanters
Docente dans

Sinds haar 6e levensjaar ben is ze al bezig met dansen. Op haar achtste is ze op de vooropleiding in Venlo begonnen, hier heeft ze met name klassiek en moderne dansles gevolgd. Vervolgens is Merlijn in Tilburg gaan studeren op de Hogeschool voor de Kunsten voor dansdocent. Naast het dansen en danslessen geven, heeft ze ook veel projecten gedaan zoals op basisscholen dansles geven, de eindmusical voor groep 8 begeleiden, een dansproject op een basisschool in Gambia opzetten en heeft ze danslessen gegeven aan mensen met een verstandelijke beperking. Juist al die verschillende doelgroepen vindt ze enorm interessant om mee te werken.

Haar manier van lesgeven

Haar lessen zijn altijd gevarieerd, ze werkt vaak met een thema waar aandacht aan besteed wordt. Dit thema wordt aangepast aan de verschillende leeftijdscategorieën zodat het aansluit bij de beleving van de leerling. Het spelenderwijs leren en plezier hebben tijdens het dansen zijn ook erg belangrijk in haar lessen.

Inspiratie haalt zij uit

Merlijn kan haar inspiratie uit veel verschillende dingen halen, maar geeft er altijd een eigen touch aan. Van popartiesten zoals Beyonce tot balletdanseressen zoals Igone de Jongh.

Wat haar motiveert

Merlijn wordt enthousiast van leerlingen die vol energie en met plezier dansen. Wanneer haar leerlingen de zaal verlaten met een grote glimlach op hun gezicht geeft dat haar als docent voldoening. Het is voor haar een feest om dagelijks te doen wat ze leuk vindt en hiermee andere mensen ook blij te maken. Ze vindt het geweldig om na een jaar gezamenlijk dansen iets moois neer te zetten op een groot podium en aan ouders, opa's en oma's, broertjes, zusjes en vrienden te kunnen laten zien wat ze allemaal geleerd hebben.

Haar motto

Dansen is leuk, maar samen dansen is nog leuker!

Merlijn nodigt je graag uit voor een gratis proefles Barre fit, Streetjazz, Klassiek/moderne dans, Peuterdans, Kleuterdans óf Kinderdans.


Merlijn Kanters is o.a. docent bij:


Barre fit
30+ 19-01-'22 woensdag 20:15 Merlijn Kanters Goltziusgebouw Venlo lesduur: 01:00 uur

Vanaf € 90,- Meer info
Kinderdans
6-8 jr lesduur: 01:00 uur

Vanaf € 220,- Meer info
Klassiek ballet voor jeugd
10 - 17 jaar lesduur: 01:00 uur

Vanaf € 220,- Meer info
Kleuterdans (36 lessen)
4-6 jr Goltziusgebouw Venlo lesduur: 00:45 uur

Vanaf € 165,- Meer info
Moderne dans voor jeugd
15-17 jr 08-09-'21 woensdag 19:15 Merlijn Kanters Goltziusgebouw Venlo lesduur: 01:00 uur

Vanaf € 220,- Meer info
Streetjazz voor jeugd
8-10 jr 08-09-'21 woensdag 18:15 Merlijn Kanters Goltziusgebouw Venlo lesduur: 01:00 uur

Vanaf € 220,- Meer info