Cursusaanbod
Home
Marloes Berden
Docente dwarsfluit

Wie is Marloes Berden?

Zodra ze kon praten, kon ze al snel genoeg zingen. Haar ouders moesten vaak nog tot laat in de avond roepen (wanneer ze in bed lag): "En nu stil en slapen!" Marloes is haar ouders dan ook eeuwig dankbaar dat ze haar al snel genoeg hebben opgegeven voor muziekles. Eerst blokfluit, later dwarsfluit. Na haar middelbare school heeft ze eerst nog rechten gestudeerd, omdat haar vader dit zo graag wilde. Maar wanneer je vol bent van muziek en muziek maken is er maar één keuze: muziek studeren aan het conservatorium. In de jaren 80 was de dwarsfluit heel populair en Marloes werd al snel genoeg gevraagd om les te komen geven aan diverse muziekscholen. Dit vond en vindt ze nog steeds erg leuk! Dit geldt ook voor muziek componeren en arrangeren. Marloes heeft ook diverse muziekboeken uitgegeven en haar computer puilt uit van de arrangementen. Verder speelt Marloes ook vaker mee in diverse ensembles en orkesten.

Wat haar motiveert

Het mooiste en leukste vindt ze het moment als leerlingen plezier hebben in wat ze kunnen en hebben geleerd. Dat muziek niet alleen met hun verstand, maar ook met hun hart kunnen spelen.

Haar motto

Marloes heeft niet echt een motto, voor haar is het gewoon belangrijk dat haar leerlingen hun stress en ergernissen over school/werk kunnen afreageren in haar les/repetitie en dan weer ontspannen en fluitend naar huis gaan.


Marloes Berden is o.a. docent bij:


Dwarsfluit voor jeugd abonnement
8 - 20 jaar 31-08-'20

Vanaf € 216,- Meer info
Dwarsfluit voor jeugd groepsles
8 - 20 jaar lesduur: 30 minuten 31-08-'20 36 lessen

Vanaf € 268,- Meer info
Dwarsfluit voor jeugd individueel
8 - 20 jaar 31-08-'20 36 lessen

Vanaf € 350,- Meer info
Dwarsfluit voor volwassenen abonnement
21+ jaar 10 lessen 31-08-'20

Vanaf € 252,- Meer info