Cursusaanbod
Home
Loes van Dijk
Docente harp

Wie is Loes van Dijk?

Loes is op 9 jarige leeftijd begonnen met harpspelen op de Muziekschool Venlo. Na 8 jaar heeft ze de Vooropleiding Conservatorium gedaan op het Valuascollege Venlo. Waarna ze naar het Conservatorium is gegaan in Maastricht bij Masumi Nagasawa. 
Tijdens en na haar studie heeft Loes lessen gevolgd bij o.a. Lavina Meijer, Isabelle Perrin en Ellen Versney.
Naast het lesgeven in Roermond, Reuver, Venlo, Deurne en Venray, speelt ze vaker samen met orkesten, begeleidt ze koren en heeft ze duo's met piano, zang, harp en klarinet. Naast soloconcerten speel Loes ook voor Stichting Erato (voornamelijk voor dementerende ouderen en de ggz) en voor Stichting Muziek Jong voor Oud.

Wat haar motiveert

Loes vindt het ontzettend leuk en spannend om leerlingen nieuwe dingen te leren. Hun zien groeien in een half uurtje les. Richting het concert dat een keer per jaar plaatsvindt, is het ontzettend leuk om goede voorbereidingen te treffen, maar ook om te trainen in fouten te maken en hoe je dan verder moet spelen. Wat ook heel belangrijk is, is de ontspannen sfeer en het goed leren ademhalen tijdens de muziek, maar ook van te voren om even te concentreren.

Haar motto

Elke leerling is een leuke en spannende uitdaging en zo mooi om ze muzikaal zien te groeien!