Cursusaanbod
Home
Leo Coppus
Docent tekenen & schilderen en portrettekenen & -schilderen

Wie is Leo Coppus?

Leo heeft de lerarenopleiding Tekenen en Textiel gevolgd en afgerond in Nijmegen. Ook heeft hij een opleiding genoten aan de Jan van Eyck Academie in Maastricht. Af en toe heeft hij een tentoonstelling. Hij ontwerpt tuinen voor bedrijven in Amsterdam. Daarnaast maakt hij vrij werk, experimenteel werk, kunstwerken met verschillende materialen gecombineerd. Naast zijn werk als beeldend kunstenaar van voornamelijk abstracte schilderkunst, geeft hij sinds 2004 les bij Kunstencentrum Venlo; cursus Portrettekenen en -schilderen respectievelijk Tekenen en Schilderen. Leo geeft niet alleen les op het Kunstencentrum Venlo, maar geeft ook schildercursus in Horst.
Daarnaast biedt hij regelmatig workshops aan en is hij betrokken bij InBeeld: een nieuwe, tweejaarlijkse prijs voor de beeldende amateurkunst in de provincie Limburg.

Wat hem motiveert

Leo is goed in het overdragen van kennis, zowel technisch als inhoudelijk. Hij heeft er plezier in om te zien hoe cursisten, met een gezamenlijk thema, de prachtigste resultaten bereiken op het gebied van tekenen en schilderen.

Zijn motto

Het leren kijken is heel belangrijk.


Leo Coppus is o.a. docent bij:


Portrettekenen en -schilderen
18+ jaar 26-09-'22 maandag 19:30 Diversen Goltziusgebouw Venlo lesduur: 02:30 uur

Vanaf € 483,- Meer info
Tekenen en schilderen
18+ jaar Leo Coppus Goltziusgebouw Venlo lesduur: 02:30 uur

Vanaf € 483,- Meer info