Cursusaanbod
Home
Josien van Wegberg
Docente saxofoon

Wie is Josien van Wegberg?

Van het ongeremde enthousiasme van een beginnende leerling die zijn eerste noten blaast tot een afsluitend D-examen waar een leerling op hoog niveau zijn muzikale kunnen laat horen. Maar ook alles wat daar tussenin zit. Ik vind het mooi dat ik kinderen mag begeleiden bij hun (muzikale) ontwikkeling.

Ik studeerde saxofoon aan het Fontys Conservatorium in Tilburg bij Jean Pennings en volgde aansluitend de deeltijdopleiding Pabo om mijn pedagogische kwaliteiten verder te ontwikkelen.
Inmiddels ben ik al geruime tijd werkzaam als saxofoondocente en vakdocente muziek in het basisonderwijs bij diverse scholen en verenigingen.
Daarnaast maak ik deel uit van het examencollectief “Kwartnoot.nl” waarmee we elk jaar zorgdragen voor de gehele organisatie van theorie- en praktijkexamens voor leerlingen van veelal verenigingen in de kop van Noord-Limburg en het land van Cuijk.

Zelf ben ik begonnen als muzikant in het Limburgse verenigingsleven en hierin ben ik ook nog steeds actief, maar ook in andere bezettingen en in diverse muziekstijlen, probeer ik mijn liefde voor muziek nu met veel plezier over te brengen aan anderen.

Wat haar motiveert

Van het ongeremde enthousiasme van een beginnende leerling die zijn eerste noten blaast tot een afsluitend D-examen waar een leerling op hoog niveau zijn muzikale kunnen laat horen. Maar ook alles wat daar tussenin zit. Josien vindt het mooi dat ze leerlingen mag begeleiden bij hun (muzikale) ontwikkeling.


Josien van Wegberg is o.a. docent bij:


Saxofoon voor jeugd abonnement
9 - 20 jaar 06-09-'21

Vanaf € 220,- Meer info
Saxofoon voor jeugd individueel
9 - 20 jaar 06-09-'21 36 lessen

Vanaf € 356,- Meer info
Saxofoon voor volwassenen abonnement
21+ jaar 10 lessen 06-09-'21

Vanaf € 256,- Meer info