Cursusaanbod
Home




Hanne Marie Janse
Docente blokfluit

Hanne Marie is begonnen met blokfluit spelen toen ze vijf was. Ze vond het heerlijk om met muziek bezig te zijn, vooral toen ze steeds beter werd, mooie fluiten kreeg en met anderen samen ging spelen. Hanne Marie heeft aan het conservatorium in Maastricht gestudeerd voor docerend musicus en in Zwolle voor uitvoerend musicus. Daarna is ze les gaan geven. Ze is altijd blijven spelen in ensembles en ook zingt ze in koren. Momenteel speelt Hanne Marie onder andere in blokfluitensemble Lunet. Ze geeft muzikaal leiding aan muziekgroepen in de regio, zoals Flauticordi en En Bloc en is ze dirigente van Shantygroep de Maashave. Hanne Marie geeft ook muziekles in het basisonderwijs.

Haar manier van lesgeven

Enthousiast en gedreven, op een vriendelijke en ontspannen wijze. Les geven is altijd twee richtingsverkeer. Ze probeert in te spelen op de aard en behoeftes van de leerling en biedt graag ruimte voor eigen inbreng.

Haar inspiratie haalt zij uit

Musici die zich vol passie en gedrevenheid kunnen wijden aan muziek ofwel de muziekwetenschap, bijv. Erik Bosgraaf of Erik Scherder.

Wat haar motiveert

Muziek en kunst maken de wereld mooier. Het plezier dat je beleeft bij het musiceren is een waardevolle ervaring die je alledaagse beslommeringen doet vergeten. Graag wil Hanne Marie deze musiceervreugde overdragen op anderen. Voor haar is en blijft bezig zijn met de klank en techniek van de blokfluit een leuke, ontspannende en boeiende bezigheid. Ze wil daarom graag haar ervaringen doorgeven en de ontdekkingsreis van de blokfluit en haar muziek samen met anderen maken.

Haar motto

Bezig zijn met muziek, maakt het leven zo veel leuker

Hanne Marie nodigt je graag uit voor een gratis proefles blokfluit.


Hanne Marie Janse is o.a. docent bij:


Blokfluit voor jeugd abonnement
6 - 20 jaar 05-09-'22

Vanaf € 226,- Meer info
Blokfluit voor jeugd individueel
6 - 20 jaar 05-09-'22 36 lessen

Vanaf € 366,- Meer info
Blokfluit voor volwassenen abonnement
21+ jaar 10 lessen 05-09-'22

Vanaf € 263,- Meer info
Blokfluitensemble voor volwassenen
21+ jaar 09-09-'22 vrijdag 19:00 Hanne Marie Janse Goltziusgebouw Venlo lesduur: 01:00 uur

Vanaf € 265,- Meer info