Cursusaanbod
Home
Hanne Marie Janse
Docente blokfluit

Wie is Hanne Marie Janse?

Begonnen als 5 jarige in een blokfluitklasje speelt ze nu al zo'n 40 jaar en dat nog steeds met heel veel plezier. Hanne Marie heeft voor docerend musicus aan het conservatorium in Maastricht en voor uitvoerend musicus in Zwolle gestudeerd. Momenteel speelt ze in twee ensembles (blokfluitensemble Lunet en het Zephyrustrio) waarmee ze regelmatig optreedt. Hierbij maakt ze gebruik van een verzameling van meer dan 30 verschillende blokfluiten. Van sopraan, sopranino, alt, tenor en bas om maar een paar te noemen.
Hanne Marie geeft muzikaal leiding aan diverse ensembles in de regio (o.a. Musica Mosa en Flauticordi in Venlo en En Bloc uit Venray). Met deze groepen verzorgt ze ook regelmatig optredens, bijvoorbeeld tijdens kerkdiensten, in zorgcentra of bij andere culturele of sociale gelegenheden. Ze vindt het mooi om te zien hoe het samen musiceren mensen verbindt en energie en vreugde geeft.
Daarnaast verzorgt Hanne Marie muzieklessen in het basisonderwijs. Ook hierbij staat het plezier in muziek voorop!
Naast blokfluit spelen houdt Hanne Marie ook heel erg van zingen. Behalve dat ze lid is van kamerkoor Cantate zingt ze wel eens mee in een projectkoor. Enige jaren geleden heeft ze een zomercursus koordirectie gevolgd en is ze sinds 5 jaar dirigent van Shantygroep Maashave in Grubbenvorst.

Wat haar motiveert

Muziek en kunst maken de wereld mooier. Het plezier dat je beleeft bij het musiceren is een waardevolle ervaring die je alledaagse beslommeringen doet vergeten. Graag wil Hanne Marie deze musiceervreugde overdragen op anderen. Voor haar is en blijft bezig zijn met de klank en techniek van de blokfluit een leuke, ontspannende en boeiende bezigheid. Ze wil daarom graag haar ervaringen doorgeven en de ontdekkingsreis van de blokfluit en haar muziek samen met anderen maken.

Haar motto

Mooi meer mens met muziek!


Hanne Marie Janse is o.a. docent bij:


Blokfluit voor jeugd abonnement
6 - 20 jaar 31-08-'20

Vanaf € 216,- Meer info
Blokfluit voor jeugd groepsles
6 - 20 jaar lesduur: 30 minuten 31-08-'20 36 lessen

Vanaf € 268,- Meer info
Blokfluit voor jeugd individueel
6 - 20 jaar 31-08-'20 36 lessen

Vanaf € 350,- Meer info
Blokfluit voor volwassenen abonnement
21+ jaar 10 lessen 31-08-'20

Vanaf € 252,- Meer info
Blokfluitensemble voor volwassenen
21+ jaar 04-09-'20 Hanne Marie Janse Goltziusgebouw Venlo lesduur: 01:00 uur 36 lessen

Vanaf € 254,- Meer info