Cursusaanbod
Home
Frank Meuwissen
Docent saxofoon

Frank studeerde klassiek saxofoon, zowel docerend als uitvoerend, aan het conservatorium in Maastricht. Verder heeft Frank 2 jaar geïmproviseerde muziek gevolgd aan het conservatorium in Tilburg.

Frank is onder andere lid van de big band Willy Schobben. Sinds 1985 speelt hij in heel Europa met het Glenn Miller Orchestra. Ook is hij lid van het Limburgs saxofoonkwartet. Hij heeft door Amerika mogen touren met Jack Million Band. En hij dirigeerde de jeugdfanfare van Maasbracht op het Bondsconcours in 2016

Maar het meest speelt hij bij het Glenn-Miller Orchestra. Frank is ook vervangend muzikant voor orkesten. Dit varieert van het Marinierskapel tot aan het orkest van André Rieu.
En natuurlijk is hij ook nog steeds lid van Fanfare Eensgezindheid in zijn geboortedorp(Die in juli 2005 voor de derde keer op rij winnaar van het WMC werd).

Zijn manier van lesgeven

Frank draagt graag zijn kennis over aan zijn leerlingen. Iedere leerling is anders en leert op een andere manier. Zijn lessen zijn daarom heel persoonsgericht en met veel enthousiasme.

Zijn inspiratie haalt hij uit

Sonny Rollins, Candy Dulfer

Wat hem motiveert

Saxofoon spelen en mensen laten genieten van muziek is wat hem motiveert. Dit in de breedste zin, van klassiek tot jazz.

Zijn motto

Saxofoon spelen is genieten.


Frank Meuwissen is o.a. docent bij:


Saxofoon voor jeugd abonnement
9 - 20 jaar 05-09-'22

Vanaf € 226,- Meer info
Saxofoon voor jeugd individueel
9 - 20 jaar 05-09-'22 36 lessen

Vanaf € 366,- Meer info
Saxofoon voor volwassenen abonnement
21+ jaar 10 lessen 05-09-'22

Vanaf € 263,- Meer info