Cursusaanbod
Home
Floor Geerlings
Docente modeatelier

Wie is Floor Geerlings?

Floor is van kinds af aan altijd al creatief bezig geweest. Breien, haken, borduren, knippen, plakken en knutselen, haar oudtante leerde het haar allemaal. Toen ze een jaar of 11 was kreeg ze een kleine naaimachine cadeau. Al snel had ze de smaak te pakken. Na de middelbare school heeft ze gekozen voor de opleiding Officemanagement. Ondertussen heeft Floor, al sinds 4 jaar lang, elke donderdagavond met veel plezier de cursus basis naaitechnieken gevolgd bij het Kunstencentrum Venlo.

Nadat Floor ook de opleiding Commercieel Management succesvol afgesloten had, bleef de passie voor mode toch kriebelen. Ze heeft de opleiding Fashion Retail Management en Luxury Brand Management in Dubai gevolgd en ook Textielwarenkennis bij Detex in Doorn afgerond. Vervolgens heeft ze besloten de opleiding Modeontwerper te volgen in Hasselt (België). Haar eindcollectie stond geëxposeerd bij MIA H in Hasselt in 2019. Floor is ook begonnen met een eigen bedrijf in textiel producten met gepersonaliseerde bedrukkingen. Daarnaast is ze mede-eigenaar van het familiebedrijf, tankstation en zonnestudio in Reuver. In haar vrije tijd doet ze alles wat creatief is, het liefst zit Floor achter de naaimachine.

Wat haar motiveert

Floor is iemand die graag nieuwe dingen probeert en denkt in mogelijkheden. Ze is van nature een zorgend persoon en kan zaken goed uitleggen. De creativiteit in anderen stimuleren en samen nieuwe mogelijkheden ontdekken…

Haar Motto

You can’t use up creativity. The more you use, the more you have.’ - Maya Angelou