Cursusaanbod
Home
Babs van Bree
Docente zang pop/jazz

Wie is Babs van Bree?

Het begon allemaal met een verkleedkist. Als kind speelde Babs op zondagmiddag met vriendjes en vriendinnetjes zo de hele 'Sound of Music' na. Ze vond het heerlijk om zo al haar fantasieën tot leven te brengen. Door de jaren heen volgde ze zang- en pianolessen en na de middelbare school ging Babs muziektherapie in Nijmegen studeren. Daar heeft ze ontzettend veel van geleerd, maar na 2 jaar besloot ze haar hart te volgen; ZINGEN. Uiteindelijk kwam Babs terecht in het Limburgse 'Mestreech'. Naast haar studie aan het conservatorium, met als hoofdvak jazz zang, richtte ze haar eigen band op, genaamd 'Babs'. Hiervoor schrijft ze zelf de muziek en treden regelmatig op.

Het afgelopen schooljaar volgde Babs een Erasmus uitwisseling aan de Hochschule für Musik und Tanz in Keulen. Een ervaring die haar wereld als zangeres, maar ook als mens vergroot heeft. Ze is er enorm geïnspireerd geraakt. Onlangs mocht Babs haar diploma 'Bachelor of Music' in ontvangst nemen. Als net afgestudeerde voelt ze zich gezegend met alles wat de muziek haar tot nu toe heeft gebracht. Bijzonder vindt ze het om te ervaren hoe muziek mensen verbindt.

Wat haar motiveert

Het geeft haar voldoening om te zien hoe iemand bezig is met zijn/haar passie. Om die persoon te zien groeien. Zelf leert ze ook elke keer weer en het motiveert haar om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Haar motto

Probeer alles uit, experimenteer en blijf jezelf verbazen! Je hoeft niet overal de beste in te zijn, zolang je maar weet wat je te vertellen hebt.


Babs van Bree is o.a. docent bij:


Zang pop/jazz voor jeugd abonnement
6 - 20 jaar 06-09-'21

Vanaf € 220,- Meer info
Zang pop/jazz voor jeugd individueel
6 - 20 jaar 06-09-'21 36 lessen

Vanaf € 356,- Meer info
Zang pop/jazz voor volwassenen abonnement
21+ jaar 10 lessen 06-09-'21

Vanaf € 256,- Meer info