Cursusaanbod
Home

Urban voor jeugd proefles

Hou je er van om helemaal los te gaan op de nieuwste pop en hiphop nummers en je zou graag net zo goed willen kunnen dansen als de artiesten in hun videoclips? Ben je een beginner of heb je al een beetje ervaring? Dan zit je bij de dansles Urban aan het juiste adres!

Je vraagt je misschien wel af wat Urban eigenlijk inhoud. Urban is een verzamelnaam voor alle dansstijlen die zijn ontstaan vanuit de straatcultuur. Streetdance, hiphop en onder andere Breakdance vallen onder Urban om maar een paar te noemen. In deze les ligt de nadruk vooral op Hiphop en Streetdance.

In deze cursus ga je ook werken aan je coördinatie, kracht en conditie. Want deze zijn belangrijk voor het uitvoeren van de diverse dansstappen. Ook samenwerken en dansplezier zijn belangrijke onderdelen van de les. De les begint altijd met een warming-up waarbij je aan je conditie werkt. Daarna wordt er geoefend om de danstechniek onder de knie te krijgen met leuke actieve oefeningen.

Dansen op muziek

Bij Urban dansles maken we vaak gebruik van top-40 muziek. Maar ook de urban- en hiphopmuziek komen aan bod.

Dansvoorstelling

Als afsluiting van de cursus wordt er een dans aangeleerd die je uiteindelijk gaat showen aan een groot publiek! Dat doen we tijdens de jaarlijks terugkerende grote dansvoorstelling op een mooi, groot podium in een echt theater. We werken bij de eindvoorstelling met een thema waarmee we aan de slag gaan om een toffe dans op te maken. Tijdens deze voorstelling kun je aan vrienden en familie laten zien wat je geleerd hebt. Hartstikke tof!

Vragen over deze cursus?
Vraag het Karin

Karin van den Essen
Medewerker projecten
Bel: 077 355 6111

triangle-yellow

Vragen over deze cursus?
Vraag het Karin

Karin van den Essen
Medewerker projecten
Bel: 077 355 6111Of bekijk eens deze cursussen

Streetjazz voor jeugd
8-10 jr 07-09-'22 woensdag 16:45 Merlijn Kanters Goltziusgebouw Venlo lesduur: 01:00 uur

Vanaf € 226,- Meer info
Moderne dans voor jeugd
15+ 07-09-'22 woensdag 19:00 Merlijn Kanters Goltziusgebouw Venlo lesduur: 01:00 uur

Vanaf € 226,- Meer info
Jazz/moderne dans voor jeugd
16+ 05-09-'22 maandag 18:15 Elise Reniers Goltziusgebouw Venlo lesduur: 01:00 uur

Vanaf € 226,- Meer info
Bekijk het gehele cursusaanbod