Popshopfestival voor jeugd

Elk jaar organiseren we in samenwerking met Grenswerk het Popshopfestival. Dit is een pop- en rockfestival door en voor jongeren uit Venlo en omstreken. Dus speel jij een instrument en wil jij wel eens ervaren hoe het is om in een band op het podium te staan? Doe dan mee aan deze workshop!

Leeftijd:
6 - 20 jaar
Aantal:
5 lessen
Lesduur:
60 min per les

Bereken je prijs

Gemeente:
Startdatum:
Lesdag:
Vanaf € 42,50

Voorgaande jaren deden zo'n 8 à 10 bands mee. We hopen dat aantal uiteraard weer te evenaren. Of nog beter,... te OVERTREFFEN! Dus, kom maar op met je aanmelding! Wij kijken uit naar een dampend en rockend Popshopfestival op zondag 17 juni van 14.00 tot 17.00 uur bij Grenswerk

Vier gezamenlijke repetities

Voorafgaand aan het festival krijg je vier repetities met de andere muzikanten waarmee je een band formeert. Deze repetities vinden plaats in CC De Haandert in Tegelen op zaterdagmiddag 26 mei en 2, 9, en 16 juni. De repetities duren 1 uur waarin je begeleiding krijgt bij het instuderen van de nummers, je (gezamenlijke) presentatie en jullie samenspel. Want het is natuurlijk de kunst om er samen een spetterend optreden van te maken! 

Meedoen?

Wil je meedoen, meld je dan uiterlijk 9 april aan voor de workshops en het Popshopfestival. Inschrijven kun je via deze pagina doen. Kosten voor deelname zijn €42,50 (niet-cursisten €47,50). Na aanmelding krijg je in de week van 16 april bericht over de indeling van de bandjes en de exacte repetitietijden.

Vragen over deze cursus?
Vraag het Jurek

Jurek Cruysberg
Organisator Popshopfestival

triangle-yellow

Vragen over deze cursus?
Vraag het Jurek

Jurek Cruysberg
Organisator PopshopfestivalOf bekijk eens deze cursussen

Bandcoaching voor jeugd
28-08-2017 5 lessen 60 min per les

Vanaf € 57,- Meer info
Pluspakket voor jeugd bandcoaching
28-08-2017 5 lessen 60 min per les

Vanaf € 42,50 Meer info
Bekijk het gehele cursusaanbod