Hobo voor jeugd individueel

Wil jij elke week lekker aan de slag in een hoboles? Dan kun je bij Kunstencentrum Venlo kiezen voor de individuele lessen waarbij de muziekdocent alle aandacht voor jou alleen heeft. Je krijgt dan 36 lessen per jaar waarbij je kunt kiezen uit drie verschillende lesvormen.

Leeftijd:
9 - 20 jaar
Aantal:
36 lessen

Bereken je prijs

Gemeente:
Startdatum:
Lesduur:
Vanaf € 413,50

Proefles nemen

Welke individuele lessen zijn er? 

Wil jij elke week op een vaste dag hoboles? Dan kies je bij Kunstencentrum Venlo voor onze individuele lessen waarbij de muziekdocent een-op-een met je aan de slag gaat. Je krijgt dan 36 lessen per jaar en kunt kiezen uit 20, 25 of 30 minuten per les. 

Wat is een hobo?

De hobo is een houten blaasinstrument met een dubbelriet. Door dit dubbele rietje heeft de hobo zijn eigen karakteristieke klank. De klank ontstaat doordat het rietje gaat trillen door de lucht die er doorheen wordt geblazen. Hobo spelen kun je alleen of met pianobegeleiding, maar ook in een ensemble met andere hoboïsten of bijvoorbeeld een blaas- kwintet. Bovendien kun je er ook mee in een harmonie- of symfonieorkest spelen. Kunstencentrum Venlo heeft zelfs een houtblazersensemble. Mogelijkheden genoeg dus! 

Wanneer kun je met hobo beginnen? 

Hobo spelen is voor jong en oud. Je kunt beginnen met hobo spelen vanaf ongeveer acht jaar. Het is wel belangrijk dat je handen groot genoeg zijn, zodat je bij alle kleppen kunt. 

Vragen over deze cursus?
Vraag het Karin

Karin van den Essen
Medewerker cursistenadministratie
Bel: 077 355 6111

triangle-yellow

Vragen over deze cursus?
Vraag het Karin

Karin van den Essen
Medewerker cursistenadministratie
Bel: 077 355 6111Of bekijk eens deze cursussen

Hobo voor jeugd groepsles
9 - 20 jaar 36 lessen 30 min per les

Vanaf € 255,- Meer info
Hobo voor jeugd abonnement
9 - 20 jaar

Vanaf € 264,- Meer info
Pluspakket voor jeugd rietsnijden hobo
28-08-2017 5 lessen 60 min per les

Vanaf € 42,50 Meer info
Bekijk het gehele cursusaanbod