Cursusaanbod
Home

Boys Class

Altijd al willen dansen samen met andere jongens in een groep? Dit is je kans! Boys Class is een danscursus voor alléén jongens. Energiek. Uitdagend. Met power. En met ruimte om zelf danspassen te bedenken en uit te voeren. En dat op populaire muziek van deze tijd.

Leeftijd:
8-10 jr
Startdatum:
06-09-'21
Tijd:
maandag 16:00
Docent:
Isa Hoornsman
Locatie:
Goltziusgebouw Venlo
Lesduur:
01:00 uur

Bereken je prijs

Lesduur:
60 minuten
Aantal:
6 lessen
Vanaf € 37,-

Proefles nemen

Boys Class is een dansles voor alléén jongens. Waarom? Deze cursus past bij hun energie en hun manier van bewegen. Daarnaast zijn de danspassen en -oefeningen wat moeilijker dan gemiddeld en vragen ook meer kracht. Er wordt snel gewisseld tussen verschillende dansoefeningen en gewerkt aan het opbouwen van kracht.

Van Ronnie Fles tot The Weeknd

Naar welke muziek luister jij? In de les wordt er vaak gebruik gemaakt van populaire muziek, zoals van Ronnie Flex, David Guetta, The Weeknd en andere bekende artiesten. Dus stilstaan in de dansles is er niet bij!

Wat leer je bij Boysclass?

In de Boys Class is er aandacht voor uiteenlopende onderdelen van dans en krijg je verschillende choreografieën aangeleerd. Ook is er ruimte om zelf danspassen te verzinnen en leer je coole tricks om alles samen te voegen tot een groot dansgeheel. Je kunt je eigen creativiteit goed kwijt in deze cursus.
We starten de les altijd met een warming-up om daarna over te gaan tot het leren van tricks uit de breakdance en floorwork technieken en er wordt altijd afgesloten met een slotdans. Tijdens die slotdans komt alles samen waar we tijdens de les aan hebben gewerkt. Zo kun je alle nieuwe geleerde technieken meteen gebruiken.

En verder...

Elk jaar organiseren we een dansvoorstelling met alle danscursisten van Kunstencentrum Venlo. De dansvoorstelling vindt plaats op een mooi groot podium in een echt theater. Tijdens deze voorstelling kun je aan vrienden en familie laten zien wat je geleerd hebt. Dus je werkt tijdens de cursus ook echt toe naar een eindpresentatie. Hartstikke tof!


Vragen over deze cursus?
Vraag het Karin

Karin van den Essen
Medewerker cursistenadministratie
Bel: 077 355 6111

triangle-yellow

Vragen over deze cursus?
Vraag het Karin

Karin van den Essen
Medewerker cursistenadministratie
Bel: 077 355 6111Of bekijk eens deze cursussen

Streetjazz voor jeugd
8-10 jr 08-09-'21 woensdag 18:15 Merlijn Kanters Goltziusgebouw Venlo lesduur: 01:00 uur

Vanaf € 220,- Meer info
Moderne dans voor jeugd
15-17 jr 08-09-'21 woensdag 19:15 Merlijn Kanters Goltziusgebouw Venlo lesduur: 01:00 uur

Vanaf € 220,- Meer info
Klassiek ballet voor jeugd
10 - 17 jaar lesduur: 01:00 uur

Vanaf € 220,- Meer info
Bekijk het gehele cursusaanbod