Cursusaanbod
Home

Basgitaar voor volwassenen proefles

Hoe fijn is het als je eerst een keer iets kunt uitproberen? Bij Kunstencentrum Venlo heb je de mogelijkheid om een proefles basgitaar te nemen. Dan krijg je wat meer gevoel bij het instrument, de docent van Kunstencentrum Venlo en hoe er aan toegaat in zo'n basles.

Leeftijd:
21+ jaar
Aantal:
1 les
Startdatum:
06-09-'21

Lesduur:
15 minuten
Aantal:
1 lessen
Gratis

Eerst uitproberen

Wil je het eerst een keer uitproberen, meld je dan aan voor een proefles bij Kunstencentrum Venlo. Je kunt bij ons een proefles volgen voor maximaal twee instrumenten en per instrument mag je één proefles volgen. Een proefles is alleen mogelijk als er een docent beschikbaar is. Je hoeft zelf nog geen instrument te hebben. Na je inschrijving neemt de betreffende docent contact met je op om een tijd en plaats af te spreken.
Besluit je om daarna verder te gaan, schrijf je je opnieuw in voor een van de beschikbare lesvormen voor het betreffende instrument.

Wat is een basgitaar?

Met de basgitaar kun je vele soorten muziek spelen zoals: pop, rock, funk, blues of jazz. Het is vooral een begeleidingsinstrument, maar biedt zeker ook mogelijkheden om solo te spelen. Je kunt bij Kunstencentrum Venlo ook contrabaslessen (jazz en klassiek) volgen.

Wat ga je leren?

Eerst leer je de basistechnieken van het basspel. Nadat je deze technieken onder de knie hebt, kun je zelf bepalen in welke richting je je wilt gaan specialiseren. De lessen zijn ook geschikt voor mensen die op een professionele manier verder willen in de muziek (conservatorium/rockacademie). Tot slot bieden we ook de mogelijkheid om in een popband te spelen!

Vragen over deze cursus?
Vraag het Karin

Karin van den Essen
Medewerker cursistenadministratie
Bel: 077 355 6111

triangle-yellow

Vragen over deze cursus?
Vraag het Karin

Karin van den Essen
Medewerker cursistenadministratie
Bel: 077 355 6111Of bekijk eens deze cursussen

Basgitaar voor volwassenen abonnement
21+ jaar 10 lessen 06-09-'21

Vanaf € 256,- Meer info
Akoestische gitaar voor volwassenen abonnement
21+ jaar 10 lessen 06-09-'21

Vanaf € 256,- Meer info
Elektrische gitaar voor volwassenen abonnement
21+ jaar 10 lessen 06-09-'21

Vanaf € 256,- Meer info
Bekijk het gehele cursusaanbod