Cursusaanbod
Home

Basgitaar voor jeugd groepsles

Lijkt het je leuker om samen met anderen basgitaarles te krijgen, ook dat kan. Dan kies je bij Kunstencentrum Venlo voor een groepsles waarbij je met minimaal één andere cursist les krijgt. En bij deze lesvorm is het ook mogelijk dat je met nog een derde en vierde cursist les krijgt.

Leeftijd:
9 - 20 jaar
Lesduur:
30 minuten
Startdatum:
26-08-'19
Aantal:
36 lessen

Bereken je prijs

Gemeente:
Vanaf € 263,-

Proefles nemen

De voordelen van een groepsles

Lijkt het je leuker om samen met anderen gitaarles te krijgen, ook dat kan. Dat is een groot avontuur! Door samen muziek te maken, vorm je je namelijk niet alleen muzikaal maar ook sociaal. Je leert wachten op elkaar, samen tegelijk inzetten en ophouden, naar elkaar luisteren, rekening houden met elkaar en op je beurt wachten. Bovendien train je zo je concentratievermogen. Kunstencentrum Venlo biedt daarvoor een groepsles aan waarbij je met minimaal één andere cursist gitaarles krijgt. Mochten er daarna nog een derde of meer cursisten aansluiten, neemt de lesduur voor jullie gezamenlijk toe met 15 minuten per éxtra persoon.

Wat is een basgitaar?

Met de basgitaar kun je vele soorten muziek spelen zoals: pop, rock, funk, blues of jazz. Het is vooral een begeleidingsinstrument, maar biedt zeker ook mogelijkheden om solo te spelen. Je kunt bij Kunstencentrum Venlo ook contrabaslessen (jazz en klassiek) volgen.

Wat ga je leren?

Eerst leer je de basistechnieken van het basspel. Nadat je deze technieken onder de knie hebt, kun je zelf bepalen in welke richting je je wilt gaan specialiseren. De lessen zijn ook geschikt voor mensen die op een professionele manier verder willen in de muziek (conservatorium/rockacademie). Tot slot bieden we ook de mogelijkheid om in een popband te spelen!

Vragen over deze cursus?
Vraag het Karin

Karin van den Essen
Medewerker cursistenadministratie
Bel: 077 355 6111

triangle-yellow

Vragen over deze cursus?
Vraag het Karin

Karin van den Essen
Medewerker cursistenadministratie
Bel: 077 355 6111Of bekijk eens deze cursussen

Basgitaar voor jeugd individueel
9 - 20 jaar 26-08-'19 36 lessen

Vanaf € 425,- Meer info
Basgitaar voor jeugd abonnement
9 - 20 jaar 26-08-'19

Vanaf € 266,50 Meer info
Contrabas voor jeugd groepsles
12 - 20 jaar lesduur: 30 minuten 26-08-'19 36 lessen

Vanaf € 263,- Meer info
Bekijk het gehele cursusaanbod