Cursusaanbod
Home
triangle-yellow half-circle

Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo

Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo helpt kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen hun passie te ontdekken en hun talent te ontwikkelen.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo maakt het mogelijk dat kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen toch kunnen meedoen met activiteiten of cursussen van Kunstencentrum Venlo. Er kan een aanvraag gedaan worden voor een bijdrage waarbij de richtlijn €450 per kind, per cursusjaar is.

Hieronder een korte toelichting. Neem voor meer informatie contact op met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo

Iedereen doet mee
Kunst is goed voor iedereen en zeker voor kinderen. Kunst is een vriend die je nooit in de steek laat. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo helpt kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen hun passie te ontdekken en hun talent te ontwikkelen. Het fonds is er voor kinderen die woonachtig zijn in de gemeente Venlo. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo stimuleert op deze manier de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en draagt bij aan een creatieve en innovatieve samenleving.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is een landelijk netwerk van stedelijke en provinciale fondsen ondersteund door een landelijk bureau. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar die graag willen dansen, muziek maken, toneel willen spelen, maar waar thuis geen geld is voor lessen of instrumenten. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur geeft deze kinderen een financieel steuntje in de rug.

Bijdrage aanvragen
Ouders kunnen zelf geen aanvraag voor een bijdrage doen. Een aanvraag wordt altijd gedaan via een intermediair. Alle fondsen hebben meerdere intermediairs. Het cursusgeld wordt direct aan de culturele instelling betaald.

Vraag het Karin

Karin van den Essen
Medewerker projecten
Bel: 077 355 6111Meer meedoen door middel van cultuur

Maatschappelijke ontwikkeling

Deelname aan cultuur vergroot niet alleen het welzijn van jezelf, het vergroot ook de leefbaarheid voor alle mensen om je...

Lees meer
Persoonlijke ontwikkeling

Ontwikkel jezelf en geef betekenis aan je leven. Jezelf leren uiten en dichter bij je gevoel staan, creatiever leren denken...

Lees meer
Bedrijfsleven en organisaties

Kunst en cultuur zijn niet alleen leuk, het kan je ook helpen. Een nog beter lopend team, grenzen verleggen of...

Lees meer
Venlose cultuurcoaches

Zoek je hulp bij het realiseren van culturele plannen of project? In onze gemeente is een netwerk van cultuurcoaches actief...

Lees meer