Cursusaanbod
triangle-yellow half-circle

Cultuuronderwijs op scholen


Niet alleen leer je met behulp van kunstzinnige of culturele activiteiten op een leuker manier, je leert er ook beter van. Voor leerkrachten is cultuureducatie een effectief middel om leerdoelen te bereiken. Van workshops, doorlopende leerlijnen tot scholing van leerkrachten of projecten op maat.

Cultuureducatie is er ook voor jou!

Primair Onderwijs Basisscholen

Kinderen tussen de 4 en 12 jaar ontwikkelen zich razendsnel. In samenwerking met scholen en leerkrachten bieden wij cultuureducatie die aansluit bij hun ontwikkeling én de onderwijsdoelen.

Lees meer...
Voortgezet Onderwijs

Jongeren tussen de 12 en 18 jaar hebben de toekomst. In overleg met de docenten helpt onze kunsteducatie de jongeren zich voor te bereiden op zichzelf én hun toekomst.

Lees meer...
Beroepsonderwijs mbo-hbo-wo

Tussen de 16 en pakweg 26 jaar bereid je je voor op de arbeidsmarkt. In de praktijk zijn kunst en cultuur een middel om je te onderscheiden van je collega's.

Lees meer...
Speciaal Onderwijs

Zoals de naam al aangeeft zijn de leerlingen van het Speciaal Onderwijs bijzonder. Cultuureducatie is, met inzet van specifieke expertise van grote waarde.

Lees meer...

Wil je weten wat wij voor jouw school kunnen betekenen?

Karin van den Essen
Medewerker projecten
Bel: 077 355 6111
Leren door middel van cultuur- en kunsteducatie is niet alleen veel leuker voor de leerlingen. in veel gevallen is het ook veel effectiever!
Cultuur is een traktatie
Cadeautjes voor het leven!


Meer cultuuronderwijs op scholen

Basisscholen

Als je kunst- en cultuureducatie op een goede wijze inzet in je onderwijs kan het van grote waarde zijn voor...

Lees meer
Voortgezet Onderwijs

Voor een belangrijk deel wordt je identiteit gevormd in je middelbareschool-leeftijd. Tussen je 12e en 18e jaar ontdek je jezelf...

Lees meer
Beroepsonderwijs Mbo - Hbo

Of je nu in de zorg, handel of logistiek werkt, kunst en cultuur kunnen een praktisch middel zijn om het...

Lees meer
Speciaal onderwijs

Sommige mensen zijn zo bijzonder dat het leren of het gedrag een bijzondere aandacht vraagt. Wij zien handicaps en stoornissen...

Lees meer